Language: NL / FR
 

Simple design is meer dan een interieurzaak. Zaakvoerster Amélie van den Bogaert kan bogen op meer dan twintig jaar ervaring in de interieurmarkt. Zij helpt u dan ook graag met deskundig kleurenadvies, smaakvolle inrichtingstips, de begeleiding van verbouwingsprojecten of nog, de creatie van bureelconcepten. De inrichting van een interieur begint bij de keuze van de juiste kleur. Bij Simple kan u terecht voor kleurenadvies. Een plaatsbezoek, waar de kleuren in het binnenvallend licht van het huis worden gekozen, is noodzakelijk. Kleuren veranderen immers naargelang de lichtinval. Er wordt een analyse gemaakt en aan de hand van een kleurenpallet (stalen) worden de kleuren bepaald. U kan de schilderwerken zelf uitvoeren of na offerte kiezen voor ons professioneel schildersteam.   

   

Voor inrichtingstips staan we steeds ter beschikking. Gaat het over de aankoop van een meubel, een stoel,... noem maar op, komen we, indien nodig, ter plaatse. Voor een klein detail of voor een volledige verbouwing. Ons team van aannemers staat klaar, wij volgen op en sturen bij maw een sleutel op de deur voor uw verbouwingswerken.

 

Enkele merken die u kan vinden bij Simple:


Lema, Kristalia, Montana, Fatboy, Kartell, Hay, Muuto, Karimoku, Objekten,  Atelier belge, String,

Normann Copenhagen, Red edition

    

  

 

   

 

Verlichting is een belangrijk aspect in een interieur. Aan de hand van een lichtstudie kunnen wij u de aangepaste verlichting voorstellen.

 

    

Verlichting van Flos, Gubi, Nud, Light Years, Modular, Dark, Hay, Serax, La petite friture ....

 

     

 

 

Simple staat niet enkel voor wat in de showroom staat, Simple kan zoveel meer aanbieden !

Vraag ernaar!

Maak een afspraak om de bespreking open te trekken! Vraag meerdere opinies!

 

 015/ 20 07 83

 

 

 

 
 
Untitled Document
Copyright © 2008 SIMPLE Design . All rights reserved. Coded by m-sphere.be