Enjoy the Simple things -

Ontmoet Simple en Simple +1

Simple vind je in hartje Mechelen, op de Vismarkt. Het volledig gerenoveerde pand dat in vervlogen tijden een vismijn herbergde, ademt de signatuur van deze design- en interieur- referentie in de Dijle stad. Elementen van toen, werden harmonieus gematcht met eigentijdse bouwstenen. Wie de winkel binnenloopt, bevindt zich nu eens in een huiselijke en geborgen setting om dan weer de ruimte van de loft te ervaren. 


Vijf jaar geleden werd Simple +1 geboren: hiermee wil Simple haar klanten niet enkel laten zien, maar ook laten beleven hoe een Simple- interieur voelt. Van ruwere interieur-verbouwing, over maatwerk, tot inrichting, raambekleding en accessoires: Simple doet het allemaal.

Mooi in eenvoud

De design en interieur-store, die dit jaar 15 kaarsjes uitblaast, werd opgericht door Amélie Van den Bogaert samen met haar man Luk Van Oosterwijck. Hun motto: ‘Simple, mooi in eenvoud’.

Simple houdt van de schoonheid van eenvoud. Het is een leidraad aan de tekentafel van de interieurarchitecten in het team en ook het aanbod in Simple, draagt de filosofie van
eenvoud uit. Van bedlinnen, tot tafels, stoelen, lounges, zetels, verlichting en iconische designklassiekers: hoewel de verscheidenheid in het assortiment groot is, is de scenografie van het geheel recht door zee.

‘Felle accenten maken een interieur levendig, ze komen mooi tot hun recht tegen een canvas dat rust uitstraalt. Als de basis tijdloosheid ademt, laat die alle ruimte om te spelen met elementen als kleur en textuur.’ - Amélie

Eigen mix, persoonlijke touch

In een mix van Italiaans over Scandinavisch tot Belgisch design, legt Simple heel eigen accenten. De Mechelse designzaak wil dan ook toonaangevend zijn voor een breder publiek. Dat vertaalt zich in een winkel die graag wordt bezocht: om te kopen, maar ook om te kijken, door jong en door minder jong, door rasechte Mechelaars, maar ook door citytrippers en shoppers van overal. Vaste klanten lopen er geregeld binnen om te ontdekken welke nieuwe stuks in store zijn, terwijl ook mensen op zoek naar een origineel geschenk er terecht kunnen.

Vinden ongetwijfeld hun gading bij Simple: starters op zoek naar een fris interieur, zoekers van tijdloosheid, designfreaks met oog voor detail, rustige bewoners met nood aan interieuradvies, chaotische creatievelingen op zoek naar inspiratie - Simple houdt van eenvoud, maar nooit zonder persoonlijke touch.

‘We willen de drempel laag houden: designstuks, daar moet je op vallen. Iedereen is dan ook welkom om een kijkje te komen nemen, ook zonder plan of zonder vraag.’- Luk

Je kan ons hier vinden:

Vismarkt 2/4

2800 Mechelen

open van maandag tot en met zaterdag: 10-18u

Gebruik Waze voor de gemakkelijkste route: klik hier

Dichtstbijzijnde parking: Q-park Lamot

Tekst en beelden: ©️Katrien Vanderbiest _ IMAGINAIR

Contact

Simple +1, van ontwerp tot realisatie.

Simple Design

Vismarkt 2/4

2800 Mechelen

open van ma tem za: 10 – 18u

Dichtstbijzijnde parking: Q-park Lamot

Intuit Mailchimp logo
Facebook icon
Instagram icon
Website icon
Email icon

© 2023 Simple Design